Our Company

 

Η  GREEN OFFICE MΟΝ.I.K.E.  με 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία με εξειδικευμένο προσωπικό που δραστηριοποιείται στον χώρο των συστημάτων αυτοματισμού γραφείων, εκτυπωτικών κέντρων, τυπογραφείων κ.α.

 

Αντιπροσωπεύει τα Ιαπωνικά ταχυεκτιπωτικά μηχανήματα RISO σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Ανακατασκευάζει και εμπορεύεται ψηφιακά φωτοαντιγραφικά, εκτυπωτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας της RISO, RICOH GROUP COMPANY, KONICA MINOLTA καλύπτοντας επάξια και με συνέπεια τις απαιτήσεις στον εργασιακό σας χώρο.

 

Μηχανήματα ΤΑΧΥΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΙΝΚJET KAI LAZER, Έγχρωμα και Ασπρόμαυρα, Σχεδίου, Fax, Εκτυπωτές, Plotters, Βιβλιοδετικά, Θερμοκολλητικά.

 

Θέλοντας να συμβάλλουμε  στην προστασία του περιβάλλοντος, είμαστε από τους πρώτους που καθιερώσαμε τα ανακατασκευασμένα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, αναλογικά ή ψηφιακά, που δεν υστερούν σε τίποτε από αισθητική όπως επίσης και λειτουργική κατάσταση, από ένα καινούργιο τα οποία επίσης είναι προς διάθεση.

 

 Όλα διαθέτουν εγγύηση 1 χρόνου καλής λειτουργίας του μηχανήματος.

 

Η δική μας φιλοσοφία:

 

Η δική μας λογική είναι ότι η « Τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο »  για αυτό τον λόγο αναβαθμίζουμε συνεχώς τα προϊόντα μας και επιλεγούμε πάντα την καλύτερη ποιότητα για τους πελάτες μας.  Στόχος μας είναι η αύξηση της παραγωγικότητας και η μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης σας.

 

Για την GREEN OFFICE

 

Σόλων Ποζάντζης

 

 

SERVICE

Έμπειροι Τεχνικοί

Υπηρεσίες στην επιχείρηση σας

Οικονομικές λύσεις που συμφέρουν